sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Tukka hyvin, kaikki hyvin

Viime bloggauksessa mainitsin Harrin ja Leon tulevasta parturikäynnistä. Päädyimme sitten lopulta koko bändi erilaisiin hoitoihin, Harrilta ja Leolta leikattiin hiukset, mä sain pedikyyrin ja Luukas toiveensa mukaisesti jalkahieronnan. Pojat aiheuttivat taas kamalan ihastelutulvan, naiset ottivat Leosta kuvia kamerakännyköillään ja ihmisiä kerääntyi naapuriputiikeista asti. Leo otti ihailun vastaan staran tavoin, Luukas luikki tyytyväisenä sivuhuoneen hierontaan.

Reilun puolen tunnin kuluttua hoidot olivat ohi ja kaikki olivat kovin tyytyväisiä. Harri sai perussiistin miestentukan, mulla on hienot (mustat!) varpaankynnet, Leolla irokeesi ja Luukas kuulemma miltei nukahti rentoutuessaan hieronnassa. Koko lysti kustansi 190 000 dongia, tippien kanssa pyöristettynä alle kymmenen euroa. Samalla reissulla Harri heitti alkumatkan pyykit pesulaan, lupasivat vaatteet huomiseksi, hintaa kahden ja puolen kilon pyykkisäkille tuli 38 000 dongia eli alle kaksi euroa.
Jatkoimme samalla kierroksella illalliselle, valitsimme summamutikassa yhden kadun varren ravintoloista. Kuvassa mun currytuna, Harri otti rapuja, Leo rapu-mustekalapastaa ja Luukas tomaattipastaa Leon annoksen mustekaloilla höystettynä. Alkupalaksi otettiin vegekevätrullia, ruokajuomaksi Saigon-olutta, appelsiinipirtelöä (Leolla aika epätavallinen neljävuotiaan illallinen; rapu-mustekalapastaa ja appelsiinipirtelöä) ja kokista. Ruoka oli hyvää ja lasku taas ihan olematon, alle 14 euroa kaikkinensa. Ihanan illan kruunasi iltauinti valaistulla altaalla, poikien mielestä pimeä allas valoineen oli jotain mystistä.

2 kommenttia:

 1. Teidän matka kuulostaa niin ihanalta mielenkiintoiselta ruokineen kaikkineen, että mun tekis mieli kans lähteä noille huudeille hengailemaan!

  Tosin tämä meidän tämänhetkinen eksoottinen retkemme tyydyttää pahimman matkailuhimon ainakin hetkeksi, täällä kun paikallisessa kaupassakin käynti tuntuu ihan ulkomailla olemiselta!

  Kotona on kaikki hyvin. Eilen illalla lämmitettiin taloa ihan vaan siksi, kun se on niin kivaa, vaikka teimme saman jo edellisenä iltana.

  Sais vielä tulla lumipyry niin pääsisimme todellisiin talkkarihommiin käsiksi, mutta ainakaan vielä ei ole sadetta näkynyt. Herra Talkkari purki eilen työtarmoaan harjaamalla portaat lumesta vaikkei siinä juuri mitään lunta ollutkaan...

  Huomista saunavuoroa odotellessa,
  Talkkarit

  VastaaPoista
 2. Lähtekää ehdottomasti tänne hengaamaan, just postasin Ta Koun retkestä, täällä on niin paljon kaikenlaista koettavaa. Ja täällä on kaikki niin erilaista, kovin aitoa ja konstailematonta. Kummallinen paikka kaiken kaikkiaan.

  Ihanaa kuulla, että viihdytte talkkarinpestissänne, alkakaahan katsella pitkäaikaisempaa majoitusta niiltä nurkilta!

  Herra talkkarille ja naapurustoon terveisiä!

  VastaaPoista