tiistai 10. helmikuuta 2009

Huomenna tähän aikaan...

Pikapostaus pakkauspaniikin keskeltä. Viime päivät ovat olleet yhtä juoksua, töissä kaikki tuntuu kaatuvan päälle ennen lomaa ja matkavalmistelutkin on ihmeen vaiheessa, vaikka tätä matkaa on suunniteltu jo ikuisuus. Näissä ajoissa varatuissa matkoissa on se on huono puoli, että matkan meinaa jo välillä unohtaa ja siksi valmistelut jää viime metreille. Tämä on tarkoittanut kamalaa juoksua viime päivien osalta, on haettu uusi matkalaukku mystisesti räjähtäneen vanhan tilalle, on metsästetty lapsille urkkasandaaleja (rantsuversiot ostetaan sitten periltä), järjestelty esikoisen rästiläksyjä ja koluttu to do -listaa läpi edestakaisin. Koko ajan olen psyykannut itseäni visioimalla tyyliin "kolmen päivän päästä tähän aikaan olen uima-altaalla/rannalla/.." Uuuh. Huomenna tähän aikaan lennän kohti Bangkokia. Se on ihanaa se.

2 kommenttia:

 1. Huomenta vaan!
  Matkapäivän aamu on koittanut ja me täältä Kouvolan suunnalta toivotamme oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa koko teidän perheelle! nauttikaahan eksotiikasta ja toistennen seurasta. Toivottavasti matkajärjestelyt onnistuvat ja pääsette turvallisesti perille. Me täällä kotomaassa luemme blogejanne ja mielenkiinnolla seuraamme matkanne kulkua. Terveisin serkkupojat ja vanhemmat

  VastaaPoista
 2. Hei tää on ihan loistojuttu! nauttikaa ihan kybällä! Mä jään tänne kotiin pitämään markkinataloutta pystyssä sillä aikaa kun te olette Aasiassa ja fredi ja muksut alpeilla. Pitäähän sitä jonkun töitä tehdä. ;)

  Have fun! Älä Laura kärtsää hanukkaa vesikelloille...

  Puss, Linda

  VastaaPoista