perjantai 10. lokakuuta 2008

Meilivaihtoa ja metsästystä

Illat menee erikoisissa merkeissä. Me miehen kanssa lähetämme kilpaa meilejä eri resortteihin ja samalla surffaamme arvioita Tripadvisorista, vastaukseksi saamme vähintäänkin kryptisiä englannintyyppisellä kielellä kirjoitettuja meilejä, joista ei juurikaan selviä majoituksen laatu tai tarkka hinta. Me ollaan ongelmallinen tapaus, halutaan majoittua yhteen huoneistoon ja periaatteessa tarvitaan vain yksi lisävuode (kuopus nukkuu kuitenkin meidän välissä), mutta silti laskennallisesti meitä on neljä ja tarvitaan esim. neljälle aamupalat. Tässä kohtaa erilaiset hakukoneet lopettavatkin yhteistyön, ne kun laskevat automaattisesti meidät neljäksi aikuiseksi ja tarjoavat kahta huoneistoa. Siksi meidän on oltava suoraan yhteydessä hotelleihin ja se onkin haaste sinänsä.

Nyt ollaan siis kyselty monelta Mui Nen resortilta tarjouksia, tarkoitus kun on löytää suht hyvätasoinen hotelli (lupasin lapsille viime kesän Baltian matkalla, jolla majoituttiin mm. yhdellä mummon vintillä Wink), uima-altaat ja ranta ehdottomat vaatimukset. Tähän mennessä tulleista tarjouksista paras on ollut Terracotta resortista (75 taalaa yö), mutta sitä ei olla vielä lyöty lukkoon.

Myös Saigonista yritämme löytää lapsiystävällisen, siistin 2-3 tähden hotellin suht hyvältä paikalta, hintahaarukka 40-80 taalaa yö. Kaupunkia on vaikea hahmottaa ja vinkkejä satelee tosi laidasta laitaan. Metsästys siis jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti